MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, July 19, 2011

FEMES KERETAKU


Sedang aku sibuk buat keje sambil layan internet tiba² dikejutkan dengan 1 announcement. Lebih kurang begini bunyinya
" Perhatian kepada pemilik kenderaan bernombor Kxx 7xxx, sila alihkan kenderaan anda kerana kenderaan anda sedang menghalang laluan"
Setelah dihayati dengan penuh perasaan.... uih....rupanya no kereta aku tu...
Kihkihkih...mmg letak kat tengah alam pun. Almaklum sbbnya parking tak da, sebab aku kuar lebih kurang jam 10 pagi tadi atas urusan peribadi sikit. Dah xda parking, aku tenggek je mana aku suka..hihihi..Tapi bukan suka suki tenggek tau. Mmg ada pak guard yg bagi kad hijau..ekekeke..

Penat lelah aku berlari turun. Dalam ati mmgla heran kan, sbbnya sapa plk nak kuar sebelum kul 5 nih. 
Sesampai aku kat bawah, dah ada pak guard dok sengeh².
Aku cakap " Sory...ada orang nak kuar ye"
Korang tau apa guard tu cakap????
Geram ada, nak gelak pun ada.
"Saja je panggil, nak bg parking...hihihi..ada org kuar, so, leh parking situ...nanti jgn lupa blanja makan tau"
Huah..huah..huah...sesaja jek tau. Mula tu aku dah cuak dah. Yelah takut juga ada yg angin tgk aku parking tengah². kihkihkih

Tapi mmg sejarah la 4 taun lebih aku keje sini 1st time kete aku kene announcement...femes nombor kete aku. leh amik buat no loteri..Ish..ish..ish..xleh, xleh haram tu.

♥♥ MINTA TOLONG LIKE² KALAU SUDI ♥♥


STEP 1 : LIKE THIS PAGE FIRST 
http://www.facebook.com/pages/​Permata-Sofea/111692082213724 
 STEP 2 : LIKE SYIRA PHOTO
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=202603109789287&set=a.195448120504786.45417.111692082213724&type=1&theater

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

deqma129 said...

salam. just drop by and say hi. I follow u.

mamalieyna said...

hikhikhik..suspen je kan...baguih aa pak guard tu, prihatin..ngee..

Bionic women said...

bagus jugak pakguard tu siap bagi parking..hahahha..tapi buat gabra org jer kan???

syira camner??? dah sihat sepenuhnya Ker???

zaidah said...

pak guard tu saje aje nak bergurau n nak bagitau ade parking baru....barulah femes skit....

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...