MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, July 25, 2011

AKU DiSiNi


Salam 1 Malaysia dan salam 1 blogger.

2 Hari aku xjenguk blog sbb balik ke kampung. Almaklum, skang ni pakai streamyx, so klo balik kampung mana leh angkut kan. Kat kampung plk xda internet, so sunyilah blog ni.

Pasni nak bw sambil buat keje yang ada saki baki ni. Baru start nak buat pembayaran pergerakan gaji kakitangan. Ari Isnin mesti uolls pun banyal kerja kan...

Ok...kita bersiaran lagi selepas ni...Ops...Harini hari gaji kakitangan kerajaan kan...so, kat mana uolls memperabihkan duit..huhuhu...apapun selamat berbelanja...

Entry ringkas...sekadar  berupdate..ngeh..ngeh..ngeh

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Sisters said...

Salam Syila. Telekung kanak kanak dah upload, boleh view kat sini yer:

http://itsybitsysecrets.blogspot.com/2011/07/kids-telekung-telekung-kanak-kanak.html

kakyong said...

selamat menyambut ramadhan almubarak

Salina@IbuAqil said...

Selamat berpuasa ye syila.. ;)

ch@ said...

sila update cepat. rindu sudah.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...