MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Sunday, July 17, 2011

BRO EYRIQAZZ BERTANDANG KE RUMAHKU...



Eceh...tajuk saja nak bikin gempak..walhak bertandang dalam blog je pun. Tapi klo mmg Bro Eyriqazz datang rumah aku mmg gempakla kan..

Sebenarnya aku dapat teguran dari Bro Eyriqazz. Teguran minggu lepas tapi baru aku nak share kat sini, sbbnya teguran bro membuatkan aku mengubah apa yg tak kena ngan blog aku ni. Buat bro..teme kasih sudi jenguk dan tegur blog saya yg serba kekurangan ni ye.

- Komen yang buat aku tersenyum², tersengeh² -

Antara teguran dari Bro Eyriqazz:-

1) Nama blog cantik. cuma, first time mugnkin susah nak diingat...Maybe kalau just  
    syila.com or syira.com is much more better..
2) Header blog agak besar.first impression,penting
3) sidebar kiri dan kanan agak berserabut dan kurang tersususn.
4) ruangan entry nampak sempit especially bila tiga column.
5) Susunan ayat center..Umm, personally kurang selesa membaca..justify is better rasanya
6) widget di bawah sekali rasanya ada yang boleh dibuang..nampak lebih kemas

Jawapan dariku :-

1) Nama blog tu sempena ngan gabungan namaku ngan syira (anak daraku) dan syira tu  
    banyak pengertian. Eceh.....Sbb syira tu juga gabungan namaku ngan hubby...Apapun tq 
    bro atas cadangannya.
2) Ini dahpun ditukar lepas je dapat komen dr bro...baru perasan rupanya mmg header tu 
    besar gedabak..hihihi
3) Itu dulu...dan telahpun dikemaskini. Yang tak berpatutan dah dicampak dalam dustbin.
4) Dah jadikan blog ni 2 kolum. Yup..entry lebih luas untuk dibaca. Sebab komen bro 
    eyriqazz juga baru aku perasan blogger² otai mmg pakai 2 kolum jek kan.
5) Sedang berusaha untuk mengubah..dan ni entry pertama guna justify..hihihi
6) Widger kat bawah dulu mmg byk serabut dan tak berguna...so, dah campak juga dalam    
    dustbin

Kesimpulan mmg byk perubahan dalam blog ni lepas dapat kunjungan dari Bro Eyriqazz...lepas ni buat lagi tau..sure saya masuk lagi..hihihi

Ada sesiapa yang nak tegur blog aku ni..silakan yek

♥♥ MINTA TOLONG LIKE² KALAU SUDI ♥♥
STEP 1 : LIKE THIS PAGE FIRST 
http://www.facebook.com/pages/​Permata-Sofea/111692082213724 
 STEP 2 : LIKE THIS CUTIES
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=202603109789287&set=a.195448120504786.45417.111692082213724&type=1&theater

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

kakyong said...

tahniah kerana sudah ditegur oleh blogger otai... :)

Sari said...

bestnya ader blogger otai yg tolong komen, mesti semangat nak bebrblog mengebu-gebu kan..:D

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...