MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, July 13, 2011

JALAN² KE ZOO TAiPiNG - PART 1


Cuti baru ni kami sekeluarga ke Taiping, Perak.
Kalau sebelum² ni kami pergi taiping dengan niat nak makan mee banjir, tapi kali ni niat dah bertukar. Kali ni bila anak dah besar ckit semangat nak bawa Syira ke Zoo Taiping. Skang ni Syira dah besar, dah lebih faham..bila bawa sebagai satu pelajaran juga buatnya.

- Taiping, Bandar Warisan -

 - Hubby yg serius..hihihihi -

- Bergambar di pintu masuk -

- Harga tiket sekali ngan train skang ni. Kalau dulu bayar asing² -

 - Kami yang 1st menunggu, Hubby n syira selamba, tapi aku terlebih plk excited..hahaha -

 - Kami dapat duduk depan sekali -

 - Us -

 - Suka sbb hijau...ekekekekek -

 - Dalam train -

 - Antara haiwan² yang menetap kat cni..-

 - Kami lagi -

 - Budak ni kerap toi termenung, apalah difikirkan tu -

- My luvly hubby -

Yang ni baru part 1....dah tentu banyak gambar dalam train. Best sgt².

Harga tiket :
Zoo Taiping
Dewasa : RM12.00
Kanak² : RM 8.00

Night Safari
Dewasa : RM16.00
Kanak² : RM 10.00

Kanak² bawah 3 tahun masuk adalah percuma ye.

Total kami kena bayar haritu hanya RM12.00. Staf Perhilitan dapat less 50%. Syira pula free sbb bawah 3 tahun. Berbaloi²...hihihi

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥








1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Masya Amira Aimie said...

seronok nyer lame x pg zoo... zoo taiping lglah lame x pg hihihihihi.... mesti syira plg sukekan...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...