MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, July 4, 2011

CABUTAN BARU SYiLASYiRA 2ND GiVEAWAY


Seperti yang diketahui..cabutan bagi Syilasyira 2nd Giveaway terpaksa dibuat berikutan pemenang tempat pertama tidak memberi apa² maklumbalas.

Kepada pemenang sebelum ini, minta maaf byk². Terpaksa buat keputusan ini walaupun rasa berat sgt.
Jom kita tgk sapa pemenangnya....
Dicabut oleh Syira yg kali ni sporting pula...

Pemenangnya...

v

v

v

v

http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/05/syilasyira-2nd-giveaway.html

Pemenang akan mendapat

- Frame -

Kepada pemenang di atas sila emailkan Nama, Alamat (Malaysia), URL Blog dan No fon kepada shira7536@yahoo.com. Tajuk email 'Pemenang Syilasyira 2nd Giveaway'. Semua detail mesti diemailkan kepada syila selewat-lewatnya 05hb Julai 2011 Jam 12.00 Tengahari k...selepas jam 12 Tengahari, lagi cabutan akan dibuat....
Agak²..ni last pemenang atau ada lagi kena cabut lepas ni????

Yang tak berjaya jgn kecik ati ye..nanti Insyaallah akan ada GA lagi

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

zura_habib said...

Alhamdulillah...rezeki tul hari nie...nnt jap lg sy email k...time kasih tuan tanah!

akiratoriza said...

tahniah kepada pemenang.. sy kenal gak dgn pemenang ni...

p/s : sy ada wat GA jemput join sekali.. tq

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah..

...sWeeT uMi... said...

tahniah zura (^_*)rezeki ari ni

Ummu Ukasyah said...

Tahniah kepada pemenang

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...