MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Saturday, July 9, 2011

Di KPJ iPOH SPECiALiST HOSPiTAL


Mood update blog mmg xda la...tah kenapa. Sejak Syira kurang sihat, sekali aku² pun xsihat. Berjangkit plk ngan selesema dia. Bw tetap bw, tapi jadi silent readers jek. Dari blog ni ada sawang, bek aku update gambar masa aku n hubby bawa syira ke Pakar kanak². 





Memang mood Syira ok sangat tambah² bila dalam klinik ada mainan. Mainan tu bg jiwa dia tak berapa nak takut la kot. Hihihi..

 - Masa tunggu amik ubat..budak ni men chak-chak -

- Kos consultation -

- Harga 2 jenis ubat -

 
 - Ubat Syira -

- Duphalac n Pedia-Lax -

Alhamdulillah Syira ok makan ubat² air ni, tapi ubat tablet (Pedia-Lax) mmg dia xnak langsung. Perasa Watermelon. Setiap kali makan, dia muntah, siap nangis². Jenuh pujuk. Nasib doc ada cakap ubat air jek perlu dihabiskan, ubat tablet xpa klo tak habis. Huhuhu

Entry ni untuk rujukan masa hadapan...klo nak jejak specialist pasni siapla duit byk². Kalau xteruk, hospital kerajaan pun apa kurangnya kan...

♥♥ Jom sama² klik²..u klik me, i klik u ♥♥


2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

kakyong said...

so, camana ? dah okay dah ?
adik ipar kakyong kerja di KPJ Ipoh..

Masya Amira Aimie said...

sangat2 foobia klu ank demam.. alhamdulillah amir skrg dh jarang demam sejak pg klinik pakar tahun lps....

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...