MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, September 21, 2010

Mood Masih Raya...


Masih bermood raya....smlm aku dah start kejer. Ari first keje dah da meeting, nasib amik masa kejap jek...huhu..bab meeting ni aku lemah ckit, dahla keje kat wildlife, kengkadang tu apa demer cakap pun aku xfaham, bkn xfaham pa, tapi bab2 yg berkaitan ngan binatang ni aku kurengggggg la sgt. blum g demer cete sal ubat2 atau operasi2...emmmm..tapi semalam ok ckit sbb meeting pasal kelab....

JAMUAN RAYA...

Ha, tulah sbbnya meeting secara terkejut dibuat..Aku? menyibukkan korum jek..hihi..mana ada nyibukla, aku salah sorg ajk juga... perbincangan byk pasal pengagihan tugas dan yg sewaktu dgnnya. Oh ya, mengikut perancangan insyaallah majlis sambutan HARI RAYA akan dibuat pada 06 Oktober yek...opis korang plak?...Tahun ni nama aku nek lagi jadi MC. 2thn lpas leh aku elak, bg org len..kihkihkih..thn ni dah xleh nak elak dah. Tak tau mcm ner majlis tu klo aku jadi MC..klo nanti huru hara, jgn salahkan aku...bknnya aku yg nak, tp kang klo asik bantah2 len plak cetenyer. Blum g kira, aku ckp len, ada plak yg tlg nyampai len. Byk sgt ajinomoto kat opis ni...hhahaha

Okla, nanti aku update dr masa ke semasa terutama al kisah aku menjadi MC...hahaha...ops...majlisnya lambat g k...

p/s : Byk entry raya yg belum sempat aku cete...nanti2 k..raya sebulan kan, ada byk lagi masa..kih..kih..kih



1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

cha said...

raya dah tinggal beberapa hari je. cpt2 update :D

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...