MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, September 27, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest


Contest ni dah lama tau, tapi disebabkan gambar Syira yg xberapa nak jelas, ditundakan hasrat tu dulu...
So, wardah, kali ni kiter support u k...chaiyok2...

Sapa2 nak join contest ni bleh terjah blog ini k

Ni banner contest penganjur. Dan inilah anak tuan rumah yg leh aku simpulkan suka gelak...happy je tgk batrisya ni

Penaja untuk contest ni plak terdiri daripada :-


So, gambar Syira yg dipertaruhkan :-


Nama : Nurul Syahira Binti mohamad Razali
Umur : 2 Tahun 1 Bulan
Tarikh Lahir : 25 Ogos 2008
Email : shira7536@yahoo.com

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ibu_BatRiSya @wardah said...

dah ok cuma add link penaja dalam entry ni gak...ok!
thanks ek join!

ibu_BatRiSya @wardah said...

mekasih..LULUS!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

ok...moga ada rezeki Syira

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...