MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, November 15, 2011

JALAN² SHOPPiNG²


Selamat pagi uolss....dah sarapan..???1st entry hari ni nak update cerita masa jalan² kat kampung. Kami ke tesco Kedah..area sungai petani..Jom layan...

- Syira suka dok dengan gajah pink ni...cantik katanya -

- Posing atas gajah pink -

- Tersenyum simpul -

- Nurul Syahira -

- Nurul Syafiqa -

- Muhammad Aiman @ Paksu -

- Mereka bertiga -

Bukan main woo tiga² kanak² ribena ni mintak aku amik gambar depa. Sekadar amik gambar je pun...xdanya bendaalah tu bergerak..kikiki..

- My sis ngan si ensem Adam -

- Lagi budak ribena -

- Sayang menyayang -

- Teddy bear kat belakang yang besar gedabak -

- Kalau baik, cemginilah rupanya, klo bergaduh...huh..bergegar dunia -

- Like this pic -


- Paksu Aiman -

Sebelum sesi bergambar ni kami ke food court untuk sesi makan². Pertama kali aku makan kat food court tesco yang menunya mmg hampeh..semua yang kami order tak sedap langsung. Huhuhu..padahal order kat kedai lain². Yang ok just teh o panas aku jek..ekekekke...klo teh o pun xsedap tak tau lah nak cakap apa...huhuhuhu

Makanan klo harganya mahal sikit, tapi sedap lebih berbaloi dari harga yang murah sikit tapi hampeh...emmmmm

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

@e_da said...

budak2 mmg suka main benda ni kan.. kalau boleh nak bawa balik rumah

eB ezrin said...

drg lagi kiut dari bebear bsr tuh serious :)

Masya said...

anak kt pun suke sangat naik kereta² muzik macam tu.. jenuh nak tukar token kalau pg JUSCO.... mmg kesitu jer.. plg lama...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...