MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, November 9, 2011

CHECK-UP DiTUNDA


Assalamualaikum...bersiaran pula aku pagi ni.

Seperti yang tertera di tajuk kat atas nun..huhuhu..check-up aku dengan pakar Hospital Besar ditunda ke hari esok. Sememangnya aku tak sabar nak tgk perkembangan twin ni.

Appointment terpaksa ditunda disebabkan oleh Dr Japaraj Robert Peter. (Maternal Fetal Medicine Specialist and Consultant Obstetrician and Gynaecologist) hadiri meeting hari ni. So, esok juga aku ada check-up kat klinik. Huhuhu, jenuh klo pagi ke Hospital, petang plk ke klinik. Nanti nak kena call, samaada ditunda ke minggu depan atau kena juga aku terjah g klinik petang tu. Huhuhu

Doa aku, masa check-up esok agar ketulan darah yang membeku tidak menjejaskan perkembangan twin. Ops, aku tak pernah cerita pasal scan aku dengan doktor Japaraj sebelum ni kan. Ye, dari scan yang terdahulu ada kelihatan darah beku dalam rahimku. Risikonya aku kemungkinan akan ada bleeding sedikit sepanjang kehamilan ini. Risau aku dibuatnya. Full cerita kisah tu nanti² klo rajin aku taip. Huah...huah...kemalasan melanda toi. 

Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya. Aku tidak putus² mendoakan twin sihat dan sempurna. Doa dari seorang mama......


3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Sh@ S@peri said...

bahaya tak bleeding tu?

Salina@IbuAqil said...

Dah lama x jumpa doc Japaraj.. Dia sgt2 baik & lembut orgnya bila kaunseling kita.. Sepanjang ngandungkn Aqil smpai Aqil selamat lahir dialah yg pantau keadaan Aqil.. ;) Syila take care ye.. Moga semuanya baik2 je.. ;)

♥SyilaSyira♥ said...

sha shaperi :
buat masa ni xda apa...cuma setiap langkah kena berhati²...

Salina@IbuAqil :
oh..ina pun dengan doc japaraj ek..ha'a..mmg best dr japaraj ni..s/n roha pun best

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...