MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, November 2, 2011

SETELAH SEMiNGGU BERCUTi...SYAHiRA PLAK TAK SiHAT


Assalamualaikum....

Agak lama aku tak update blog. Alkisah disebabkan bercuti selama seminggu baru² ni. Baru ari isnin naik kerja. Asalnya aku dah apply cuti untuk 2 hari, last² bercuti dalam keadaan sakit. Mmg betul simptom demam...kat entry ni ada aku ckp sal virus demam nak menular. Rupanya bukan je demam, sekali ngan batuk² plk bertandang. Mmg dugaan toi bila batuk time ngandung. 

So, disebabkan batuk yang teruk, sambung lagi cuti menjadi seminggu. MC jadi 3 hari. Ubat kerajaan tak membantu, pergi pula swasta. Sampai ke hari ni batukku menjadi². Yang memeritkan bila time batuk sampai tak leh nak control air kencing...Seksanya...dengan sakit bawah perut lagi. Time nak batuk, jadi takut sgt..huwaaaaaa. Macam² petua dah aku buat. Mulanya nak bercuti kat kampung dengan mood hepy mepy, tapi last² bercuti dalam keadaan yang tidak sihat...:-(

Kelmarin plk aku balik awal sbb Syahira plak yang tak sihat. Demam panas dengan batuk yang tak berhenti. Pengasuh call sbb dah nampak anak daraku mcm penat sgt. Demamnya dah 2 hari, tapi makan ubat pun xjuga kebah. Batuk plk makin menjadi. Sian anak mama...

 - Memang lali abis budak  ni -

 - Baru lepas muntah..-



Next entry aku cete sal kunjungan aku ngan syira ke klinik kelmarin...Sampai ke hari ni demamnya masih ada..klo xlega lagi mmg kena bawa g klinik lagi. Semoga anakku cepatlah sembuh...

Syira...cepat sembuh ye, rumah kita jadi sunyi bila syira xsihat...Mama rindu Syira yang aktif mcm dulu, Yang selalu buat mama pening..:-)

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

munna said...

semoga syira lekas sembuh ye... munna pun baru je habis batuk teruk...mmmg tak thn k=terkencing bila batuk dan kepala rasa mencucuk2 bila batuk

Masya said...

syila kalau masih tak ok lagi demam dengan batuk, pglah amik darah pulak yer.. cek darah ok atau x huhuhuhu.. sekarang ni macam-macam penyakitkan.. bahaya...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ala kesian syira..aunty doakan syira cepat sembuh ye sayang

Salina@IbuAqil said...

alahai.. sian tgk anak dara tu.. moga syira cpt sembuh.. sian mama sedih tgk syira lesu mcm tu.. syila TC ye..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...