MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, November 17, 2011

PETANG Ni AKU ADA CHECK-UP


Assalamualaikum....

Kelam kabut aku updet entry pagi ni. Baru lepas perjumpaan sebentar tadi. Sesi berkenalan ngan Pengarah baru. Kejap jek pun. Tapi sebelum perjumpaan tu, aku dah settle bersarapan. Pagi ni makan roti canai banjir..sekali sekala makan mmg sedap. Minum plk...yang ni masalah aku, setiap hari skang ni aku minum teh panas. Horlick jgn harap lah...klo masa ngandung Syira sampai dia dekat setahun aku tak leh minum teh, tapi lain pula ngandung kali ni..teh yang aku nampak hari². Tak teh susu, teh o pun jadilah...padahal aku tau xelok sgt kan..

Oklah petang ni aku ada check-up kat klinik. Rutin untuk ibu mengandung kan. Tunda minggu ni sbb minggu lepas aku check-up dengan pakar kat Hospital Besar.

Nanti ada kelapangan aku update cerita lagi k. Check-up kali ni mudah²an berat aku bertambah la. dah lama juga tak menimbang berat ni, sbbnya kat pakar hospital just scan kandungan jek. G klinik nanti baru cek darah, air kencing dan segala rutin.

Oklah...ada keje yang perlu disiapkan...jumpa nanti..daaaaaaaa

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Salina@IbuAqil said...

TC syila.. Moga baik2 smuanya.. Ina skrg tgh buang tabiat suka mnun ais.. Hik3!!!

mamalieyna said...

TC..moga semuanya baik2 aje ye..Amin..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yuhuu...take care k...semoga semuanye ok.:-)

fieda said...

semoga syila baik2 jer..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...