MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, January 25, 2011

Kursus Di Tahun Baru


Salam...masih suasana tahun baru kan??? almaklum Januari belum berakhir lagi. Awal2 tahun ni aku dah kner berkursus.

So, jap g akan bertolak bersama 2 org kakitangan dan seorg driver. Awal2 tahun ni klo berkursus tempat mcm biasa r, mana lagi kalau x Institut Biodiversiti Lanchang, Pahang. Selama aku berkhidmat kat cni xpernah miss lagi, tiap2 tahun sure sampai punya, belum kira 2-3 kali setahun lagi.

Asanya mcm lama dah xberkursus yg melibatkan bermalam. Pertama kali tahun ni mama tinggalkan Syira ngan abah. Jgn nakal2. Buat hubby, semua kelengkapan anak telah disiapkan, pagi2 antar anak umah pengasuh jek k. So, jgn kelam kabut k.

Okla, kul 10 akan bertolak. sebelum tu kner antar Syira umah pengasuh dulu. Aku berkursus start arini sampai khamis ni jek, fuh...nasib induksi + BTN semua dah lama selesai...klo x, lagi lama la berkursus.

Setiap kali aku kursus hubby mesti kner tukar shift normal, alhamdulillah bos ok jek...

Ok, pas balik nanti aku bersiaran pulak k...

p/s : Buat pemenang GA, syila dah poskan hadiah..maaf terlambat

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Zur@ZaRi said...

mmg banyak keje kan awal tahun nie=))
erm auto publish eh... ok jer... jnj ader update citer baru...
besh aper?

adianiez AIDA said...

so far, setakat ni, sejak balik keje kat Melaka, tak pernah lagi kursus tinggalkan anak-anak bermlm... sebab, byk in-house training jek aida join...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...