MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, January 13, 2011

Shopping di Tesco


Bersiaran di malam hari....Korang xtido lagi ek??? aku berblogging di sebelah Syira yg telahpun melelapkan mata..penat sgt agaknya dari ptg tadi asik menulis dan menconteng buku2 jek...

Ni entry yg byk gambar. Yelah, bkn ramai pun yg baca blog aku ni, so yg nak tgk pun besar rahmat dah..kan..kan.. Gambar2 semasa shopping di Tesco Ipoh. Belian xbyk, tapi bila membeli beskal utk anak dara nih, dah tentu jumlah pengeluaran mencecah ratusan. Fuh...aku dulu xda merasa beskal cemgini. (emm..masa dulu mana la ada beskal mcm skang ni..mcm2 jenis skang ni)

Mula2 hanya merancang utk tgk2, tapi  bila dah nampak ada sale, trus jek rembat. Padahal harganya sama jek ngan kedai beskal yg kat pekan2 lama. hihihi..


Ha, pilihan beskal dah berada di dalam troli...ttber plk colournya sama ngan baju Syira. Nampak mcm Syira terseksa bila tayar dekat ngan belakang badannya. Nampak dalam gambar jek tau. Keadaan sebenar lain, ada lagi space tu..aku bukan mama yg kejam..huhu


Budak ni mmg pantang klo ada promoter yg buat testing2 air atau apa saja. Mau sepuluh kali suh kami g situ...fuh..buek malu jek, sbb tu klo g shopping, air vitagen yg dibeli klo sampai cashier dari 5 botol tinggal 4, xpun 3 jek...hihi..janji jgn koyak kat tempat scan harga udah..


Senyum2 cemgitu mesti ada penyebabnya..muka yg dah selalu mama tgk Syira oit...arghhhh


Sangat tersengih2...ops..Syira terpinjam kaki ayam..




Memuncungkan mulut suh amikkan air lagi...kim salam jek la syira ek.


Ala, wat muka kesian plk....^_^ Hihihi..Last2 hubby aku bg sesuatu...tgk kat tgn Syira tu


Dapat bendaalah tu pun tersengih2 juga...

 
Terujanya utk letakkan di kedua belah tgn...buatlah apapun, janji anak mama leh diam..kih..kih...


Ni plk sepanjang menunggu abah mengurut. Spek mata mmg xlepas k..pandai plk letakkan atas kepala. Byk tgk cete tv la nih...mmg seorang bdk yg suka mengikut apa yg dilihat



Seriusnya anak mama ni



Ni koleksi gambar tunjuk gigi...hahahha


Aksi geram...Grrrrrrrrrggghhhhh



Okey..sampai rumah trus suh buka plastiknya, xnak langsung trun dr beskal..ajak tido pun xnak..sampaikan beskal kner letak betul2 depan pintu bilik masa dier nak tdo..

okey...sekian...daaaaaa

p/s : Esok jumaat..rehat lama, mana la agaknya destinasi yg nak diterjah..????

8 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Mama AminAzim said...

soping kat tesco mana tu?? mana tau kot kita pernah terserempak.. hehehe

Golden Rose said...

sronok sgt blikan beskal kat dorg tapi yg tak tahannya bile tak sampai setahun beskal ranap...amzar dah 4 kali bertukar beskal sepanjang umo 4 tahun ni..beskal ke 4 ni pun tunggu masa je nak bertukar.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Mama AminAzim : Kedua2 tesco pekan Ipoh syila suka terjah. Tapi lagi kerap tesco extra. lagipun 2-2 tesco pun bkn joh sgt jaraknya kan..tah2 mmg ada terserempak, tapi masing2 xperasan kan???

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Golden Rose : Ye ker? setahun mcm 1 beskal jek???Syira ni kali ke 2 dapat beskal..yg pertama dekat kampung..tok wannya belikan, tapi alhamdulillah ok lagi.

ch@ said...

syira serba pepel, syira-syira aunty nak tanya ni, syira makan apa ye? gebula, aunty suka.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

aunty cha : syira kuat mkn..tu makin gebu..hihihi

ch@ said...

syila bg makan apa ye dia ada selera makan? oni ikut mood la, kekadang makan banyak, kekadang sikit aja.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Syira xda mkn apa2 ubat selera mkn pun, mama dier jek makan ubat2 cemgitu...hihihi, tapi Syira ni kalau nak bg selera mkn bertambah wajib ada sup setiap hari. So, ari2 pelbagaikan jek sup tu. Dier pun dah biasa setiap kali mkn sure cari sup.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...