MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, January 17, 2011

Syira Bertudung.


Semalam baru balik dr kampung...sebelum ni ada entry yg aku cerita sal nak kongsi P1 W1max ngan kakak aku kan...fuh..sakit tau hati ni bila line kat kampung xdak langsung. Pesallah diorg cakap kat aku line kat Yan, Kedah ada. Pastu, siap buat satu panggilan lagi, aku plk trus je percaya. nasib sebelum 7 hari leh dipulangkan balik. ARGHHH

Tapi mmg sedih juga nak pulangkan kerana bg aku ianya sgt berbaloi. 20 GB dengan Download Speed 1.2 Mbps hanya berharga RM129.00. Tapi bila slow talk ngan hubby kami buat keputusan pulangkan sbb kontraknya saja akan amik masa 1 tahun, aku plk skang ni ura2 nak tukar ke Kedah. Kalau dok Kedah xleh nak guna membazir jek kan????

Okla, tutup cete tu..jom skodeng gambar Syira bertudung...skang ni anak dara ni lebih byk bertudung kalau kuar. Siap nak berpin bagai ikut mama...Alhamdulillah Syira xkan buka tudung selagi belum sampai ke rumah, kdg2 dlm umah pun dier xsedar masih memakai tudung...

 - Seronoknya -








 Syira setiap kali nampak taman permainan mesti cakap "nak nek". Dulu mmg xfaham pun sbb bila dier cakap laju2 mcm dier sebut perkataan nenek plk..nasib abahnya yg faham..hihihi.

Anak dara ni juga skang ni sakan nak bergaya. Dah mintak rantai, gelang..kuar mesti nak baju cantik, suar jeans...fuh...baru2 ni minta sandal yg mcm ala2 bertumit gitu. Tapi saiz kaki Syira belum ada lagi. Paling kecik saiz 25..Syira ni badan mmg naik juga, tapi kaki kecik jek..susah ckit nak cari saiz kasutnya..

Kalau nak tau, kasut kain jenama baby kiko yg kwn2 opis bagi masa Syira baby xpernah Syira pakai, sbb kakinya mmg kecik. Masih elok tersimpan..^_^

p/s : Setiap kali tgk mama ke opis pakai kasut bertali segala, setiap kali tu juga Syira minta kasut mcm mama...cian dier

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

geram tengok pipi syira tu, bilala pipi oni nak setanding dgn syira. syira main playground dgn siapa? suka eh main panjat2. hihiii.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : men sorg2 jek..hihihi..tapi cikOni pun gebula. lagi terserlah kalau bertoncit 2..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...