MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Saturday, January 22, 2011

Jom Makan Di McDonalds


Selepas ke Taman Rekreasi Gunung Lang, hubby ajak kami makan di McD. Terkejut berok dan monyet gak aku. Utk pengetahuan korang hubby ni mmg kureng ckit mkn mcD ni. Kalau aku tringin nak makan selalu g ngan member jek.

Pernah sekali dah sampai McD tetiba hubby ajak g KFC plk. Bagi hubby, mcm xbrapa nak kener ngan seleranya mcD ni. Lagi puas mkn KFC. Mcm aku plk, semuanya lantak..huhuhu. Paling aku suka breakfast kat sana. Rotinya mmg sedap.

 - Cantik sgtla tu -

 - Mcm2 mimik muka dibgnya bila mama nak capture gambar tau -

 - See...again -

 - Encik tukang bawa kami jenjalan ^_^ -

 - Hepynya -

 - Eskem kesukaan Syira -

- Sebelum teruskan mkn eskem, mamam kentang dulu -

 - Amboi...suka ek -

 - Bubur favourite mama, tapi tah kenapa aritu bubur ni mcm pahit2 ckit -



 - Fuh..sakannya kamu -

 - Sungguh menikmati..sampai terpejam2 matanya -

- Dah ada misai buatan tu -

Syira mmg sgt menyukai eskem..kalau dapat je makan sure ckp "emmmm..sedapnya mama"..sambil mimik2 muka tu mcm org setahun xmakan eskem..hahahaha

p/s : Saat mkn bersama keluarga adalah saat yg sgt indah...^_^

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

herm..baru perasan, tak pernh bwk arif mkn @ mc D..selalu KFC je..hehe..sbb selera makayah dia KFC je, Mc D kureeeng lah..hehe..

hikhik..comel jer syira wat muka gitu eh..cute!

adianiez AIDA said...

yes, comel syira dgn mimik muka yg first tu hi hi hi... anak-anak aida memang prefer mcD sebab dpt mainan. memang da wajib beli kan diorang happy meal!

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...