MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Saturday, January 15, 2011

Pesta Pulau Pinang - Cerita Suam Kuku


Hihihi..cerita yg dah suam kuku tapi belum basi lagi.....

Pertama kali aku ke Pesta Pulau Pinang. Gagahkan diri juga sbb ramai yg nak joint. Kami bertolak 2 biji kereta. Perjalanan jem sgt2. Tapi disebabkan ada seorang kwn adik aku ni mmg org sana, so dier tlg kami cari parking yg mmg senang..

Nama je g pesta tapi aku ngan mak mmg xjejak pun kaki ke fun fair tu..kami g tempat jualan jek, dah namanya pempuan kan..hihihi

 - Pintu Masuk -

 - Kakak aku manjer tiket masuk k..tapi abg iparku mcm nak gaduh jek gayanya -

 - Syira with Pak lang n Mak lang -

 - Zoom ckit...anak dara yg xlekang ngan beg sekolah -

 - Awal2 masuk, Pak Teh pilihan hati...dukung sampai letih..masa ni Syira on off demam -

 - Seriusnya -

 - Mak ngan adik bongsuku..gambar blur plk -

 - Aku, Syira n Adikku...Mr Hubby tak ikut...so, dah tentu xleh bergambar bersama -

 Gambar atas tu korang asa sbb pa demer ni beratus panjang????
Aku tanya, aku jawap k...diorang ni beratus nak guna tandas..gila panjang...sapa nak terkucir leh batu karang menunggu...hihhihihi

 - Makan time...masa ni mata masing2 dah nak lelap..ngantuk woooo -

 - Makanan adik aku sampai dulu, makanan aku plk paling akhir..lepas semua org dah habis mkn, sabar je la -


 - Kawan adik aku ngan aweks dier kot..dier juga tukang manjer kami..tq ek -

- Mama n Syira -

Pas je makan, kami trus blah..penat giler, adik aku yg bawa kete pun kalah..letih sgt kot, so, pas je tol, akula yg bawak kete sampai ke rumah..demer yg len plk sedap jek tido...tapi akhirnya terganggu bila Syira terjaga dan melalak sekuatnya..fuhhh, ada ker patut nak dok ngan aku...tapi Syira terpaksa akur bila aku wat 'dono' jek..hihih...cian anak mama...mama kner drive sbb Pak Teh dah pancit sgt...sorry k

p/s : Kalau semua letih, semua pancit...agaknya kner tido di sanala gamaknya...hahahahha..satu hal nak cari hotel..^_^


2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

kalau pergi makan-makan, makan angin, bercuti kurang seorang rasa tak best kan wak? rasa macam kureng je keseronokkannya.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : mmg pun...kurang best..sbbnya korum xpenuh..tapi nak buat mcm ner, nak tunggu hubby xberjalan r kami..hihihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...