MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, October 18, 2010

Makan Hari...


Berhari juga aku xupdate blog nih...asa mcm mood xdak jek, tapi ttp juga buka dan jelajah blog kengkawan. Byk benda nak kongsi, tapi mood xtau napa mcm kosong jek ni...Klo ok, berupdate la entry gambar2 mlm ni..hihihi.

Nak taip entry pun makan hari..dah berkurun entry dok dalam draf...sian dier..hihi..last, publish yg nih...kecik ati dier..haahahha..

Buat semua pemenang contest anje, dimaklumkan semua hadiah yg blog syila taja, telahpun dihantar pada minggu lepas. Dan ada yg telah maklumkan hadiah diterima. Bagi yg belum terima, leh hubungi syila k...paling lambat sure minggu ni diterima sbb semuanya dipos menggunakan pos express.

Ni pemenang2 yg bakal menerima hadiah yg telah diposkan


 (hadiah xseberapa, sudi2kanlah terima.... insyaallah nanti ada rezeki leh bg adiah lebih grand..)

p/s : Maaf atas kelewatan penghantaran hadiah kepada pemenang2....

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

ooo..syila ke yg pos..ingt dr anje je..sbb anje seopis with me..me takde la kasi address pun..anje dh kasi eh..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sudi je terima & terharu sangat sebab yang tak join cam kita ni pun dapat gak tempias hadiahnya....TQ ye...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...