MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, October 6, 2010

Hanya Pada Allah Aku Bermohon


Aku skang mood dah melayang2. Nak wat keje pun dah xbermaya..
MALAS.....
BENCI......
SEMUANYA ADA

Pada yg ikuti blog aku mesti dah baca dan tau kan.. skang ni keadaan makin panas, semakin menjadi2. Sampaikan dah ada yg buat surat tukar sbbnya tak tahan dgn mereka2 yg kuat memBODEK, kuat menGIPAS, kuat menJILAT...dan seangkatan dgnnya. 

Bencila keadaan mcm ni, disebabkan sorg 2 yg jenis xtau dosa pahala, suka canang cete xbetul, suka tambah ajinomoto dalam cerita, suka fitnah menfitnah org dan mcm2 hal ni buat kami2 kat cni yg susah.

Klo nak bodek, puji jelah diri sendiri, masuk je bakul then angkat sendirik, knapa suka kutuk2 n amik tau hal org len, hal yg kecik sebesar kuman pun korang nak ngadu? Mmg bermasalah kementelan korang nih..

Buat mereka2 yg asik ter'kena', termasuk aku...terpaksalah kita byk2 bersabar.. Allah sentiasa bersama kita, dan akan tetap bersama kita...

Hanya padaMU ALLAH aku bermohon...berikan ketenangan dan keamanan buat aku dan mereka2 yang teraniaya..AMIN

 p/s :  Kenapa takut nak cete benda betul?? alkisahnya ckit, tapi semakin berat sbb ko dan dier mereka2 cerita yg xmasuk akal, tapi yg bodoh ttp juga PERCAYA...

p/s : Moga ada kekuatan dan kesabaran utk kami2 di sini....

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

cha said...

background entry akak ni sesuai dengan lagu afghan, kepadamu ku bersujud.

♥sYiLaSyiRa♥ said...

yeker...ni entry org kecewa sgt2...:-(..hanya Allah tempat mengadu...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...