MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Saturday, October 2, 2010

Bila Syira Ber'Kaftan"


Baju kaftan ni aku beli masa aku ada kursus di Terengganu. Pertama kali belikan kaftan ni utk Syira. Sekali beli sampai 3 tau. Satu jenis baju + seluar, dua lagi yang jenis terus sekali tu.. Teruja jek aku tgk mek ni pakai, almaklumlah sebelum ni stakat t-shirt atau baju tidur biasa jek...


- Warna baju ni sesuai ngan Syira -









p/s : Bila plak nak leh g Terengganu g...Masih xberkesempatan makan sata...


11 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

saya datang wat kunjung balas...

aler, cantiknya syira berkaftan..comel kan budak2 pakai kaftan ni...hehehe

cha said...

memang kiut, mesti selesakan pakai baju niii...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dengan suar sekali ke???
memang cute budak2 ne pakai baju kaftan ne
amana pun ada
suka sangat
sangat cute

haszuraidah ishak said...

comella kaftan ngan seluar..tak pernah nampak lagi..balik nanti nak borongla..hihihi

Intan Inn said...

wahh comellah sgt..merah gitu my fav colour..hehehe

MamaYatie said...

alolo...tiutnya dia..akak org ganu ni pun tak beli2 lagi kaftan tuk anak2..hehehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

izz-ann : sy pun suka tgk bdk berkaftan...hihi..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha: mmg nampak dier selesa sgt pakai kaftan ni...
baby : saya suka tgk bdk2 ni berkaftan...yg seluar ni lebih cute

♥sYiLaSyiRa♥ said...

has : nanti borong bbyk...mmg cantik...hihi

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Intan : Merah utk budak2 lebih menaikkan serinya..hihi

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Mamayatie : rugi ni org ganu tp xda kaftan..cepat g beli..hihi...nanti leh kirim2...hahaha

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...