MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, October 25, 2010

Genap Usiaku 27 Tahun...23/10/2010


Alhamdulillah...sabtu lepas bertambah lagi setahun usiaku....di usia 27 Tahun aku bersyukur dengan apa yang aku perolehi setakat hari ini...Amin...

Terima kasih buat kengkawan yg wish ari Sabtu lepas di laman FB...aku xleh buka internet sbb broadband yang hilang sekejap...jenuh mencari...hihihi...

Bebanyak terima kasih buat mereka2 yang sudi mendoakan aku...xkurang juga yg doa Syira dapat adik...ahaks...teme kasih bbyk k...cayang korang....(byk betoi terima kasih aku ek...)

Wall aku di FB meriah sgt upenyer sabtu lepas...hihi

Buat kengkawan yang aku xbalas post tu jgn kecik ati...tapi aku berbesar ati korang wish tau...

p/s : Tak lama lagi dah nak jejak umur 30 tu...huhuhu


4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

cha said...

laaa 27? beza setahun je rupanya. ibu muda.

SELAMAT ULANGTAHUN KELAHiRAN - 27, semoga diberikan kesihatan yg sentiasa baik utk menjalani ibadah harian =)

mmmuah.

mummy_ayu said...

happy buzzday to u!!!!
happy always!!

mamalieyna said...

baru 27..muda lagi..hehe..

Happy belated bezday to u! ^_^

♥sYiLaSyiRa♥ said...

cha : thanks...yup 27...cha baru 26 ker???

mummy_ayu : thanks

mamalieyna : lagi 3 tahun dah 30...hihihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...