MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, October 8, 2010

Buffered Earnings


Sebelum ni, selalu jek baca blog kengkawan pasal Buffered Earnings nih. Mcm best je demer2 ni klo dapat BE nih, aku dulu pun bknnya tau pun apa tu BE. Nuffnang ni pun baru nak belajar2 jek. Sampai ada 1 hari tu aku g ler jelajah blogger2 otai utk tau pasal BE ni jek. Dalam ati knapa diorg ni gembira giler klo dapat BE nih?? pelik2...pastu byk plak BE diorg..

Aku yg duit masyuk sikit2...(sikit2 je tau) melalui kempen pun dah asa best. Klo hanya melalui kempen je apala sgt kan? Lepas cari2, dan blajar2 baru tau napala blogger2 semua mengharapkan BE...Blog yang aku selalu jelajah dan cete pasal BE nih yg membuatkan aku rasa terpanggil utk mencari dan berminat dalam BE ni adalah blog Wardah a.k.a Ibu_Batrisya. Salah satu blog yg aku jadikan sumber inspirasi. 

Dan pada mereka yg baru berjinak2 dalam blog, aku syorkan blog Anje a.k.a Mama Balqis. Aku aktif dalam blog kiranya sbb aku slalu baca blog Anje ni, salah satu blog sumber inspirasi aku juga. Mmg banyak info dan kelebihan blog Anje ni, dan aku suka gambar2 Balqis yg cantik2..

Dan lagi ek, blog yg aku kategorikan blog yg mesra kawan...blog Cha a.k.a Peminat Tegar Warna Ijau. Cha ni rajin komen kat entry aku. Buat yg nak start berkawan2, korang terjah jek blog Cha ni...mmg xkan kecewa ngan dier..rasa cam mesra jek..hihi...kan Cha kan???? Dan aku suka panggilan Cha pada anaknya...CikOni...klasik bagi aku..:-)

Bukan mereka2 ni jek tau...ramai lagi yg best2..tapi klo aku list, mau panjang berjela plak...mereka2 ni antara yang terdekatlah...nanti klo aku rajin, aku wat entry pasal mereka2 yg lain plak k...

Ops...nak cete sal BE mulanya nih...hihihi..(senyum aku sampai ke telinga), utk pengetahuan korang, aku baru je dapat Buffered Earning yang pertama...yahuuuuu...mesti korang asa mcm biasa2 jek kan...tapi bg aku, aku mmg xsangka pun, sbbnya blog aku ni bknnya bagus pun..sekadar hanya coretan seorang insan biasa..

Tak caya? ni buktinya...:-)



Apapun teme kasih nuffnang...nanti bagi lagi ek...muahhhhh...hihi

p/s : Ada blogger bg info, klo dapat BE, war2kan, sbb org dah bg, kenalah hargai..mudah2an nanti nuffnang bermurah hati leh bg BE lagi...hihihi

10 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Intan Inn said...

wahh bestlah yer kita pun takpernah dapat apa2..huhu

♥sYiLaSyiRa♥ said...

ni baru je dapat..gpun skang ni jek rajin2 jenguh blog...hihi..nanti2 rezeki intan plak..ops...umur baper ek..?selamba panggil intan...hihi

mama rifQy said...

yaa..mestiu suke kan?macam me dapat1st aritu.sangat xcited! ye la..kite ni baru nak jinak2..tak macam anje.yg mmg aktif.bagus tol anje nih! me pon slalu tengok tutorial kat blog die.sangat bermanfaat!!

bile da start dapat..mudah dapat be pasni.
me hepi gak pg nih..be yg ke4..thanx nuffnang!!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mama rifqy:ha'a best sgt...mama rifqy dah dapat BE yg ke4?tahniah ek...mesti bertambah semangat nak ber blog kan

nuriz said...

ni utk cs4 rasanya cs5 pun ada dah

tapi cs4 lg mudah

http://matleystudios.blogspot.com/2010/01/mediafire-links-adobe-photoshop-cs4.html

NurainiZakaria said...

patut la sejak 2 menjak ni rjin update,xsempat berhabuk hehehee

kite dah tinggalkan cap jari kat blog cha tu hihihiii tp xfollow lg, xtau link penuh dia, atas search tu xkluar bile open blog tu, hahahaa bute blog lagi kite nih:p

♥sYiLaSyiRa♥ said...

nuriz : tq...
aini : hehehe...klo klik nama cha a.k.a peminat tegar tu, trus je ke link dier...

haszuraidah ishak said...

wahh..tahniah..kena menuntut ilmu ngan shila nih, cane nak dpt be?

♥sYiLaSyiRa♥ said...

has : syila ni xda apa yg nak dituntut..terlalu baru dalam dunia blog ni..insyaallah nanti has plk dapat...apapun cuma baru2 ni syila ada hantar tiket kat nuffnang tanya pasal BE ni ngan update survey...xsangka survey tu penting juga upanya..has cuba buat k...

cha said...

patutla asyik terserdak aje, ada orang sebut. muahaa..

1st BE dulu kita tak sedar, tau-tau ada rm0.50 je, tak bergerak-gerak, sampai tahap nak delete je, tapi... tgk dia tak sibuk pun kat blog, so biar je la.

sejak tukar template la baru nampak iklan masuk =) happy blogging tau.

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...