MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, October 20, 2011

DAH 20 MiNGGU RUPANYA


Agak lama aku tak bercerita tentang kandunganku sekarang. Syukur Alhamdulillah kandunganku kini telah berusia 20 minggu. Selama 20 minggu juga twin berada dalam rahimku. Satu pengalaman yang sangat membahagiakan. Tak dapat dinafikan tak sabar rasanya nak melahirkan kedua-duanya. Anugerah buat aku dan suami selepas kehadiran permata hati pertama iaitu Nurul Syahira.

Nak imbas balik segala2 yang berlaku. Sebabnya sehingga usia kandunganku 20 minggu ni jarang aku bercerita tentang check-up aku.

Pertama kali aku umumkan tentang kehamilan aku di dalam blog ini di entry kat bawah




Selepas dari entry ini akan aku update setiap check-up aku. Insyaallah...jgnlah perasaan atau mood aku nak update ke laut, padahal tiap2 ari klo leh nak update blog ni :-)

Mood aku jadi ke laut bila ada yg sibuk skodeng blog aku, pastu sibuk dok gosip2...Langau oh langau.,jgn datang cni klo xsuka..pastu wat pa cik langau nak sibuk cete2 kat depa2 apa aku tulis kat blog ni...mmg jenis mulut tempayan rupanya cik langau nih....huhuhu

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Salina@IbuAqil said...

Meh kita sembur ridsect dgn itu langau2.. Hi3!!! TC yer syila ;)

eynda said...

Bestnyer nak dapat kembar :-)

mamalieyna said...

TC tau..kejap je masa berlalu kan..eina dah 30 minggu..lalala..hee~

alahai ada jugak langau hinggap di sini..hu~

Masya said...

Susah jugakkan ade orang macam ni.... suke amik tau hal org lps tu nak sebar²kann.. mmg dkt mane² ade jer org mcm ni.. sabar jerlahh kan...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...