MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, October 6, 2011

CUAK SGT²...


Assalamualaikum....

Kelmarin seharian tak buka internet. Alkisah disebabkan aku ada check -up kandungan di GH. Pertama kali check-up di sana betul² menduga. Sebelum kul 8 dah terpacak...then kul 3.15 baru selesai. Pergh..pertama kali aku rasa pengalaman seharian di hospital. Dari ramai orang sampai tinggal aku keseorangan. Huhuhu

Kisah check-up nanti aku letak di entry yang lain. Ni nak cerita sal cuak disebabkan blog yang bermasalah. Tetiba pagi tadi aku buka blog aku xdapat. Not found...Pastu baru perasan msj di FB dari Salina Ibu Aqil yang bertanya tentang blogku yang xleh dibuka. Memang cuak abis wei...rasa nak nagis pun ada...tetiba blog xleh buka...buka kat dashboard leh plk terpapar please create new blog.....cuba buka lagi..tetap juga tak bleh...Kali ketiga dia minta no tpon untuk masukkan verification code...barulah boleh...

Ish²...blog oh blog...jgn buat cemgini lagi tau...cuak gila aku..tak dapat bayangkan klo tetiba blog ni jadi new blog...nasib mmg dah ada back up...tapi dekat sebulan jugalah back-up yang terakhir...huhu...nampaknya pasni tiap² minggulah kena back-up...

Oklah..keje tgh berlambak, tapi sempat lagi update...huhu..

P/s : Terima kasih atas kunjungan blogger Ina aka Ibu Aqil kat teratak kecil kami sekeluarga...entry di blognya dah ada..tunggu entry blog ni plk...dah tentu entry yg lambat sikit..kikiki

5 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Tentang Kita said...

cuak jgk kan...tetiba blog ilang...klu nak create yg baru..? kena pk gak

Salina@IbuAqil said...

ina lg le nak melompat masa tgh nak taip entry kedatangan kami kelmarin.. link2 ke blog syila not found.. apa kess!! riso tau.. sampai wat header awok jdkan bukti entry tu.. hik3!! nasib dah kembali pulih.. neway mekasih sgt2.. sebab sudi layan tetamu kecoh mcm kami ni.. soto syila dap ooooo pedas giler.. terangkat!! nanti kita plan lepak Padang Polo lak makan Laksa Kedah.. Nyummy!!!

akiratoriza said...

belog opismate sy pun semalam jdi macam tu, memang cuak giler... solutionnyer pun sama mcm yg syila tulis...

mamalieyna said...

issh kalau kite pun cuak gak..huu~

Masya said...

nape jadi macam tu yer.. ishh cuaknyer..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...