MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, October 13, 2011

POTLUCK - HARi KE-2


Lepas Potluck 1st time tu, kami buat pula potluck hari berikutnya. Tapi makanan lebih simple r. Aku bawa bubur kosong dgn kuah sup. Ada geng yg lain, bawa cili, bawa sayur..Kiranya tolong bawa sorg sikit. Best bekerjasama mcm ni. Masing² takda berkira². 

Dan nak dijadikan cerita, mmg rezeki kamilah, ada seseorang bagi kek kat bawah ni. Sedap..Tapi xboleh pula nak mention namanya kat cni. Kang ada pula yg tak malu g minta kat org yang bg kami kek ni...Hahahha..terkulat² plk si pemberi ni terpaksa membawa khas utk dia plk..kikikiki..Lagipun kesian klo si pemberi terpaksa terima ayat perli memerli coz niat baiknya memberi kek kepada kami. Orang yang bersikap PHD mmg semakin menjadi².

 - Apapun..tq bebanyak pada pemberi kek ni..Semoga murah rezeki ye -

 - Us -

 - Kak Umi tukang potong memotong -

 - Potluck 1st lupa nak amik gambar, potluck ke-2 baru ada aktiviti snap²..hihihi -

 
- Bubur yang nyum². Cili tu mmg sedap, mber beli yang dah siap -

Sekali sekala makan bubur mmg sedap, walaupun lepas tu kena juga mencari nasi putih..:-)

1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...