MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, September 23, 2011

SETiAP TAHUN DAPAT HAMPER


Alhamdulillah rezeki familyku di kampung...setiap tahun tak miss dapat hamper. Bukan cabutan bertuah tau, tapi hamper sempena raya. Tahun ni kawan abah ngan adikku yg bagi. Kawan depa ni cina, dan mmg kaum cina selalu bg hamper time ada perayaan kan...Namanya Ah Keong. Mmg klo datang umah family aku xlupa dia bawa buah tangan. Hari tu satu bakul buah durian di baginya.

 - Budak yang keterujaan dapat hamper -



- Kakak yg boring bila si adik tak berhenti bercakap -

Mmg umah gamat klo ada budak berdua ni. Kalau baik, baiklah sgt, klo bergaduh, terjerit² suara. Tapi skang ni kuat toi bergaduh, adik mmg kuat menyakat, si kakak plk skang ni tersangatlah cengeng..hihihi...pas penat bergaduh, sorang ke barat, sorg ke selatan, tapi xlama pun...nanti² mencarilah balik...:-)

Tak sabar nak tgk turn cucu lelaki family aku plk..lagi gamat jadinya nanti..

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

munna said...

selalunya klu dpt hamper mmg dari kawan2 cina...

mamalieyna said...

umah PIL eina pun samalah..tiap2 tahun mesti dpt hamper, itulah ada kwn chinese kan..^_^//untung..hee~

budak2 besar ni mmg, main2 part gaduh mesti ada..hee~ lumrah..dh besar sok..pandai la..

ch@ said...

uiii bestnya, kita tak pnh dpt pun even kerja kompeni cina. tapi dpt cuti banyak. hahahaaa. dapat hamper mmg best, apa yg ada kat dlm tu smua nk di ngap. walhal sama je pun, kalau beli kat kedai.

Aleyn said...

Bestnyer dapat hamper raya....

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...