MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, September 15, 2011

HEPY BESDAY MY PRiNCESS - 3 YEARS


Entry yang terlewat dari tarikh sebenar


Almaklum bila lama blog ni tak berupdate, so byklah cerita ceriti yang tergendala. Sebelum memulakan cerita yg lain². Mama nak ucap

 ♥ SELAMAT HARI LAHIR BUAT PERMATA HATI MAMA ♥

♥ NURUL SYAHIRA BINTI MOHAMAD RAZALI ♥
♥ 3 Tahun ♥ 25 Ogos 2011 ♥

Buat anak mama :
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...
Semoga menjadi anak yang solehah..
Mama bangga jadi mama kamu...love u forever n ever..

Ulangtahun kelahiran yang ke-3 pada 25 Ogos yang lepas...Walaupun tarikh dah lepas, tapi xda lagi acara potong² kek, sbb time tu bulan puasa. So, insyaallah, nanti² kita wat potong² kek k..

SELAMAT HARI LAHIR JUGA BUAT ABAHKU YANG MENYAMBUT HARI LAHIR KE-52  PADA 08 SEPTEMBER 2011...HEPY BESDAY ABAH...

9 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

...sWeeT uMi... said...

selamat hari lahir princess...moga jadi ank yg solehah ye...dah besar da dia (^_^)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

happy bezday kakak...
moga panjang umur,murah rezeki dan jadi anak yang soleh.....
serta kakak yang baik buat adik-adiknya nanti

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari jadi sayang.. ;)

Aini Arif said...

happy besday syira, thun dpn dpt 2 adik, abah ko umur sebaya mak kite lah:)

Masya said...

selamat hari lahir syira.. dah besar nyer.. oklah tu.. lepas ni nak jadi kakak.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday daling syahira..

mamalieyna said...

happy belated besday cayang~ mama kasi hadiah apa?..hee~

moga jd anak n kakak yg solehah ye..Amin//^_^

ch@ said...

Selamat Ulangtahun Syiraaa.
Smoga maintain kan senyuman manismu itu ya, jadi kakak yg baik. Syira kena tlg mama tau...

♥SyilaSyira♥ said...

...sWeeT uMi... :
Amin..mmg dah besar dan byk akalnya.

cik Jue Aka Ibu Farisyah :
amin...teme kasih cik jue

Salina@IbuAqil :
tq

Aini Arif :
mmg umur mak ko ngan ayah kita sama..ko lupa lah tu...

Masya,♥Leily|Ummi Alya Husna♥ :
tq...

Mamalieyna, cha :
teme kasih...amin..semoga syira jadi anak solehah dan kakak yang baik..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...