MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Monday, September 26, 2011

FAMiLY DARi KEDAH BERKAMPUNG Di iPOH


Cerita minggu² sudah alkisah familyku dari kedah berkampung di rumahku kat Ipoh. Best toi, teruja le aku bila mak, abah, adik ngan family kakakku datang. Kehadiran yang tak dijangka. Agak lama juga mak ngan abahku tak datang. Family kakakku tahun ni masuk 2 kali datang..Nanti ada rezeki datang lagi tau..Hihihi

Macam biasa, klo familyku datang, sure aku ngan hubby bawa g makan kat Restoran Johnny's. Semestinya makan steambot. Marvelous...Gambar makan² kat Jonny's xamik plk..entah kenapa tak berasa pula..sbb jemu ngan persekitarannya kot...ngeh..ngeh..ngeh...makan jek xjemu...wakakaka

- Amik gambar masa otw nak balik -

- Makku ngan si handsome Adam -

- Ni plk budak yg asik nak kiss² Adam jek..aku yg nengok pun lemas dibuatnya -

- Family yang berada di rumahku selama 3 Hari 2 Malam, tuan rumah pun interfreme -
- Gambar kat atas gambar raya baru² ni... -

Entry haru biru sbb sebenarnya mood nak bercerita ke laut...gara² kekenyang makan yang keterlaluan...:-)

1 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

memng best aa family sndiri mai lepak kt umah, eina fmily sendiri blah kedah, tak pernh sampai KL ni lg, mak jerlah kadang2..kalau kakak2 dr kedah sampai, mmg best tak terkata, tp tak merasa lg..hu~

tp family blah suami, adalah...adiknye..^_^..bila berkumpul, seronok anak2 kan..^_^

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...