MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, August 24, 2010

Majlis Berbuka Puasa


Jumaat baru2 ni, ofis aku ada mengadakan majlis berbuka puasa di Hotel Excelsior Ipoh, Perak. Kali ni alhamdulillah hubby dapat join,kebetulan minggu tu hubby keje mlm, so lepas balik dr berbuka trus masuk kerja. Kami berempat semuanya, termasuk juga adik lelaki aku.

Ramai juga staf yg join. 30 orang ++ jugala, ada yg berseorangan dan ada yg bawa family. Yg specialnya berbuka puasa ni kami semua sambut sekali hari ulangtahun kelahiran. 3 orang yg menyambut birthday termasuk juga anak dara aku, Nurul Syahira. Hepy Besday to my lil princess. Bertuah Syira dapat sambut birthday di hotel. Terima kasih buat semua yg terlibat. 2 orang lagi yg diraikan iaitu En Amin dan En Qozek. Hepy Besday juga buat keduanya. En Qozek berkongsi tarikh lahir dengan Syira iaitu 25 Ogos 2010 (Esok).

♥ Usha gambar2 di sebelum dan sekitar majlis berbuka puasa + birhday ♥


- Cantik benor la kononnya tu -

- Otw ke Hotel, peacenya masih 1 jek -

- Syira, Abah dan Pak Teh -

- Syira n Mama -

- Lagi -

- Syira klo dapat mkn mmg payah ckit nak tgk kamera....
nak peace tapi mata xmau lpas tgk mknan -

- Sambil makan diiringi dgn nyanyian -
- Macam-macam aksi  -

- Sempat buat muka -

- Syira n Qisya -

- Seksa Pn Hani nak bergambar ngan budak berdua nih -
- Qisya sgt seksi...owww -

- Besday Girl -

- Yg dirai (Dari kiri : En Amin, En Qozek, Syira...aku hanya tempelan..hahaha ) -
- Syira x sesabar nak kek -

- Lepas beberapa saat gambar ni, Syira sempat cuit anak teruna di sebelah (sempat nak ngorat ek) -

- Hepy Besday Sayang!!!! -

- Xnak dok diam dah -

- Pesal plak anak dara mama wat muka cemgitu??? -

Mcm2 aksi anak dara ni buat lepas dah boring. Tapi mmg malam tu Syira ok sgt, sebelum ni dier mmg xleh didukung oleh org len, tapi mungkin terasa diraikan, moodnya trus jek ok...aku nak makan pun senang..hahahha

Lepas je selesai memenuhkan perut memasing kitorg bergegas balik ke rumah, sbbnya hubby nak kerja plak....Nilah kenangan Syira menyambut besday di Hotel, lpas ni xtaula ada change lagi x..huhu

p/s : Teme kasih pada mereka yg terlibat
p/s : Gambar makanan terlupa nak amik la...

3 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Rizziela said...

Bestnya dapat g berbuka kat Hotel..saya belum lagi dapat berbuka kat sana

FiZA NaZrI said...

shila awat tak buh gambar lam fb...

FiZA NaZrI said...

awat tak buh gambar lam fb

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...