MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Thursday, May 3, 2012

WAJAH 1ST TWiN MASA LAHiR - BUAT AKU MENANGiS....


Kelam kabut nak update blog harini....susulan dari entry Twin Dalam Incubator. Klo ada yang perasan mata ngan dahi 1st twinku nampak ada kesan lebam kan...so, dalam entry ni gambar jelas 1st twinku...disebabkan masa yg sgt terhad coz, ptg ni nak bawa si kembar ke klinik untuk suntikan imunisasi...aku tempek gambar jek..next entry aku cerita pula kenapa, mengapa dan sehingga kini apa yang terjadi ok...Ada yg nak tau ke..???heheheh

Meh aku share gambar dalam simpanan aku...



Apa kata uolls dengan gambar kat atas nun.....???? Agak menakutkan x..???Apapun entry ini adalah hak peribadi aku...dilarang utk copy tanpa keizinan aku...biar bertempek dalam blog ini jek...hehehhe...gambar2 ni pun bkn ada apa2 maksud..sekadar berkongsi...so, AWAS kepada copycat...huhuhu

MELIHAT SI KECILKU BEGINI PADA PERTAMA KALI BUAT HATIKU SGT SEDIH..AIR MATA TAK TERTAHAN...SGT BESAR DUGAAN BUATKU...


8 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

LYAfrina said...

APA2 PON INI ADALAH ANUGERAH Y TIDAK TERHINGGA... ALLAH ITU MAHA ADIL.. SEMOGA TWIN MEMBESAR BAGAIKAN JUARA..

ezzamalik said...

sedihnya.sabar eh.tak sabar nak tahu knp.

Masya said...

saya nak tahu.....

serius kt tgk pun bergenang air mata.. apetah lagi ko yg merasainya...

eima said...

nape ek ... aku pulak yg dah cuak ni ....

♥SyilaSyira♥ said...

To Uolls :
Nanti kita jawab next entry...

Salina@IbuAqil said...

Alahai!! Sedih nengoknya dear..
;(

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

dah ada entry baru ke pasal ni? nak tahu sgt sbb apa...
sedih ok

Ibu Lala said...

kenapa tu. harap x de apa2 yang serius. dah ada entry baru nanti update kitaorg ye..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...