MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, April 20, 2012

TWiN DALAM INCUBATOR...


Sambungan entry lepas....malasnya aku nak update blog skang ni. Macam bercinta rasanya...buka bukan men lagi, last2 tanda X juga aku tekan...kadang2 tak jenguk langsung...alahai mood, entah mana melayang....

Kali ni nak update gambar twin dalam inkubator. Alhamdulillah twin dok dalam balang tu tak sampai sebulan, sbb ada juga antara geng Dianugerahkan Kembar yang twin diorg sampaikan abis pantangpun belum keluar. Syukur, segalanya berjalan lancar.

Untuk info aku di masa depan

  • 1st twin  dalam incubator NICU selama 7 hari...admit wad 10 hari...Total 1st twin berada di Hospital selama 17 hari (terasa sgt lama aku menunggu 17 hari itu)
  • 2nd twin  dalam incubator NICU selama 7 hari...incubator wad 14 hari...Total 1st twin berada di Hospital selama 21 hari  (menunggu 21 hari amat memeritkan)

- 1st twin (Masa yang tercatat salah sbb yang betul 5.29pm)

- 1st Twin - Nurul Syuhada Mohamad Razali -





- 2nd twin -

- 2nd Twin - Nurul Syahida Mohamad Razali -





Kalau ada yang perasan gambar 1st twin nampak mcm lebam dari dahi ke mata. Ada yang terperasan x...???? Mmg masa lahir begitu. Klo tgk betul2 lagi menakutkan. Aku sebagai mamanya menangis tak hingat 1st time tgk....hubby yg bgtau keadaan Syuhada pada aku, masa bersalin tu aku mmg xtau lebam tu ada. Apa cerita sebenar dan gambar yang jelas aku akan buh next entry k....

MINGGU DEPAN DAH NAIK KEJE...ALAHAI CEPATNYA MASA BERLALU...

6 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

mamalieyna said...

salam syila..

lahirkan twin mmg camtu la kan, kena la dok dalm incubator tu..Alhamdulillah dh selamt semuanya..

yelah lebam...hish kalau eina pun mau nangis tu..huu~

kejap je masa berlalu, dh nk masuk kerja, sedey...

Salina@IbuAqil said...

Alahai cian nya baby twins..
Dear, dah blk Ipoh ke?
Nak dtg umah bleh? :)
Take care & happy weekend yer.. ;)

♥EeiNz♥ said...

a ah la syila, kin pasan lebam tu. nape ye? ilang x?

ch@ said...

tengok dorang dalam tu mcm steady je kan syila. tapi hati mak yg tgk, berderai-derai air mata. lagi2 yg lampu ungu tu, haih! rasa nak tercabut biji mata menangis.

Masya said...

sayunya tgk babyt2 dalam bilik kaca macam ni.... alhamdulillah semuanya dah keluar dengan selamat...

♥SyilaSyira♥ said...

mamalieyna :
ha'a ina...menyedihkan masa tgk diorg kat dalam tu...

Salina@IbuAqil :
Nanti datang rojer tau...

♥EeiNz♥ :
nanti ada masa syila buat entry tentang hal tu k

ch@ :
mmg cha..tambah klo diorg dok tgh menangis...mcm nak dukung jek tau

Masya :
Alhamdulillah semuanya selamat yana...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...