MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Saturday, December 25, 2010

Rindunya...........


Sob...sob...sedih bila lamanya xmenjenguk blog ni....rindunya nak baca entry kengkawan...buat yg xsabar nak tau pemenang GA, sorry atas keterlewatan keputusan....Entry yg akan datang syila umumkan pemenangnya k..

Byk sebab sebenarnya xleh nak update blog...internet yg sgt problem. Lama dah xbuka internet kat umah. Kat opis plk klo guna sistem langsung xleh buka internet, tambah2 skang ni ujung tahun, kat tempat keje berlambak keje, almaklum penutupan akaun kan. Sepenuhnya sistem digunakan.Pas ni xnaklah buat GA ujung2 tahun. Sian korang yg join tertunggu2 keputusan.

Entry ni leh update sbb skang ni dah berada di Kedah..best jek tgk linenya......kener marathon segala entry kengkawan..mesti byk dah terlepas. Minggu ni baru leh berehat sbb sebelum ni sabtu ahad pun kerja, hari2 kerja biasa plk kner balik lewat...bestnya klo dapat cuti sampai tahun dpn..huhuhu...Pagi2 g keje, xyah pun pasang lampu kete,(suasana terang benderang) tapi setiap kali balik kner pasang lampu (hampir gulap gulita)...sian Syira bila mama terpaksa amik lambat, klo abah ada leh r tlg amik, tapi dah abah pun keje shift, terpaksa Syira dok lama skit umah mak a.k.a pengasuhnya.

Byk benda dan gambar nak share ngan korang, nanti jgn terjemu plak k..muahhhhh

p/s : Cha, baru baca komen cha...nanti syila akan praktikkan apa yg cha sarankan...thanks
p/s : Dalam tempoh menyepikan diri ni, dah dapat hadiah2 dari mereka2...nanti syila wat entry utk korang yg murah ati tu ek...cayang korang

4 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

kakyong said...

owh begitu ker alkesahnya...
wonder juga kenapa lama takde update n3...

Norhayati Rostam said...

Hee~
Takpe kak. Setia menanti.
Tapi akak kena bagi masa lebih la untuk pemenang nanti bila kena bagi details tu sebab akak pun dah terlewat sikit kan.
So, tak payah rushing2.
hee~

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Kakyong : mmg lama sgt syila xupdate kan???rindu sgt kat blog

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Norhayati : ok jek...hihihi

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...