MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, December 10, 2010

Prosperity Burger


PROSPERITY BURGER datang lagi....YAHUUUUU
Memang menyelerakan...Ni makanan tengahari aku tadik, dan semasa entry ni dibuat, semestinya telah selamat masuk dalam perut aku. Hihihi....
- Emmmm....Sedap -
- Yummy -
Sebenarnya aku pun xtau kembali wujudnya prosperity di McD...hihi..nampak sgt mcm lama dah xtgk tv. Klo xmeronggeng ngan Geng2 pinggitan opis tengahari tadik, dah tentu masih lagi ketinggalan. Nanti ajak hubby plk g mcD..:-)

p/s : Klo tringin nak mkn prosperity McD, selalu makan oblong jek, nasib kat kawasan umah ni berlambak org jual oblong..emmmm

p/s : Abaikan gambar2 yg kelabu asap tu. Kamera yang rosak, masih belum berganti..uih..uih...

10 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

Sitisifir10 said...

Kami sepupu2 skang ni dok melayan Burger Mat Salai...pernah dengar tak?? adabanyak dah kot kat merata2....sedap ketak..kira OK la...

Zur@ZaRi said...

ooo burger ni da dtg eh? sedap2!!

nur said...

wah.. sedapnye
ALL IN ONE

♥ EeiNz ♥ said...

sedap nye syila !!!

MamaYatie said...

oohh..dah keluar ek..awalnya..lagi 2 bulan nak CNY nih

faizura rahman said...

pergh! apsal prosperity kuar semula ek? selalu chinese new year je die ada..kne serbu mcD nih!! hehe

kakyong said...

lama nya tak update blog? apa cerita GA?

ch@ said...

lamanya tak nampak tuan rumah, apa khabar? lepas ni kena buat entry autopublish. taip banyak2 simpan ikut jadual. hihiii.

kita cadangkan syila taip entry kat word or notepad, bila tenet ok, copy paste aja. rindu entry baruuu. sob-sob-sob!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

sitisifir10 : Burger Mat Salai???xpernah dgr lagi....bila agaknya leh merasa

Zur@zari :mmg sedap...hihi

nur : yup...betul tu

♥sYiLaSyiRa♥ said...

Kin : Sgt sedap...jom terjam mcD...ahaks

Faizura : jom g serbu..

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...