MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Friday, April 2, 2010

Ulu Chepor...


Klo jumaat lpas ke PKHL Sg Dusun, cuti isnin plak aku, hubby ngan syira ke ulu chepor untuk mandi manda...dah beberapa kali gak kitorg lepak cni, tapi slalunya ngan geng2 macromechanic jek...

Kali ni kami ber3 jek, mmg best. Airnya jernih sgt, sampai leh nampak pasir2. Disebabkan ari isnin bukannya cuti apa2 perayaan atau cuti umum, org pun xramai...rasa sunyi jek, dan syira pun bebas nak men tanpa diganggu oleh org2 yg ramai...



Syira ni plak klo dah nampak air mmg x hingat dunia...pelampung pun kjap nak pakai, kjap xnak...huh....sabar je la, nasib tempat yg kitorg landing tu airnya cetek....

Dalam syok2 dok berendam 2, baru ler aku ngan hubby nampak tabiat Syira ni...disebabkan air cetek dan jernih, dengan selamba la dier mik pasir dan masuk dalam mulut...arghhhhhhhhh... ni xtahan ni, berkali2 palk dier wat....kang kenyang plak ngan pasir budak nih...
 
- mula la nak msk pasir kat dlm mulut....hishhhh... -

Kami berendam pun kjap jek...mana tahan airnya mmg sejuk giler.....dah nek biru mulut...Syira plak xbantah masa wak nek dier, dier pun dah xtahan sejuk..hahahha....baru tau anak mama nih....

 - mmg dah menggigil sejuk..biru dah bibirnya -

p/s : biler plak nak wat bbq...sambil mkn, leh mandi

2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

FiZA NaZrI said...

bukan syira yg tak tahan air sejuk...mama dia yg tak tahan....mama dia selalu nak kena peluk ngan abang jali...

♥ sYiLaSyiRa ♥ said...

hahahha...mama dier sentiasa sejuk...klo panas byk dosa..hehehe

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...