MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Wednesday, June 30, 2010

MC


Semalam aku dapat MC. Bukan sesaja MC tau, pas Syira dah ok ckit demam, aku plak amik turn dier...huh...mmg letih sgt. Sblm aku demam ke2-2 blah tangan aku kuar ruam2 dan kemerah2an.

Sbb tula aku ke klinik, takut gak biler ttba ada merah2...doktor suggest aku buat ujian darah, sbb syak denggi xpun chikungunya. Mmg sejak akhir2 ni nyamuk byk plak kat kwsn umah aku, padahal leh dikatakan hampir setiap minggu hubby berkemas di luar rumah. Simptomnya pun aku dah ada, demam, bengkak kemerah2an, sakit sendi...cuma aku xda muntah2.. Nek bengkak gak tangan aku pas dicucuk, lenguh tgn wei...

Alhamdulillah hasil daripada ujian darah semuanya normal, mungkin aku hanya alami alahan je...syukur sgt2. Yelah skang ni byk penyakit2 yg melanda zaman serba canggih ni...hari ni pun aku gagahkan diri kerja, sok plak ada meeting. Dah tentu seharianla aku dok dalam bilik meeting tu.

Byk benda yg aku nak cete, lebih2 lagi cuti2 bersama ngan family. Tapi buat masa ni aku mmg letih ssgt, ada masa nanti aku cete.

Adios...

p/s : Minggu yang meletihkan





2 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

NurainiZakaria said...

ala cite la citer la...pedulikan letih2 tu (ayat org xpaham bhase hahahahakkk)

♥ sYiLaSyiRa ♥ said...

hahah...kola pambaca setia...

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...