MENU BAR

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

♥ FOLLOW ME ♥

Tuesday, December 27, 2011

KONTRAKSi MAKiN MENJADi


Entry paling ringkas tapi perasaan aku masa ni hanya Allah yang tahu......

Kandungan mencecah 29 weeks 6 days....Semalam sampaikan tak boleh tido sbb perut yang kerap mengeras....Sedang berkira² nak ke hospital atau tidak...????klo pergi dah tentu kena tahan lagi ni....

Alahai twin..sabar ye...jgn keluar dulu...mama tak sanggup kalian berkampung dalam wad lelama...klo dulu bila mengeras aku rasa perkara biasa, tapi bila admit wad bebaru ni doktor menyatakan ianya adalah kontraksi, hati ni jadi sgt tidak tenteram....Ya Allah lindungi aku dah anak² ku yang bakal lahir ini...Amin...

Datang kerja dengan mata yang ngantuk


7 Kawan Yg Sudi Tinggal Jejak:

ch@ said...

kita doakan syila dan baby selamat. jaga diri baik-baik ok.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

org kata..bb twin ni mmg cepat skit eh kuar dari bb biasa..ehheeh moga syila ok k..tak sbr nak tgk twin!

Salina@IbuAqil said...

Moga yg terbaik Syila.. Kalo perlu ke hosp terus saja kesana dear.. Tabahkan hati.. Kita sama2 mendoakan..

fieda said...

semoga semuanya selamat dan akan berjalan dgn lancar..

Masya said...

dulu baby pertama pun bersalin awalkan, agaknya yg ni pun nak bersalin awal jgk kot.. apepun.. semoga semuanya selamat ya....

zaidah said...

SEMOGA SEMUANYER SELAMAT YER SYILA...AMIN

mamalieyna said...

salam ziarah di tahun baru 2012~

apa khabar syila skrg ni..lama menyepi..hrp semuanya baik2 saje..take care~

♥ Jom Tambah Pendapatan Bersama HeartBeat - Just Klik² ♥

Sebelum tu korang klik banner kat bawah ni k...



Tutorial penuh untuk mendaftar HeartBeat korang klik kat bawah ni ok
http://syilasyira.blogspot.com/2011/02/tutorial-heart-beat-jom-tambah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...